LED Stories

ΑΟΘ Θρακομακεδόνες...γήπεδο τέννις που εμπιστεύτηκε την sls για τον φωτισμό του αντικαθιστώντας προβολείς 1000watt hq με προβολείς led
200 watt versus sls...

 

H SLS ανέλαβε και ολοκληρωσε-με εντυπωσιακά αποτελέσματα- ένα μεγάλο και απαιτητικό έργο. Το φωτισμό του Λιμένα της ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης. Δίνοντας λύση σε αντικειμενικές δυσκολίες, όπως το μεγάλο ύψος, το παραθαλάσσιο περιβάλλον και την ανάγκη για αύξηση του επιπέδου φωτισμού, οι προβολείς LED της SLS αναβάθμισαν το λιμένα και διασφάλισαν ιδανικές συνθήκες για μια άνετη και ασφαλή λειτουργία των χώρων φορτοεκφόρτωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Η SLS φωτισμός ανέλαβε και ολοκλήρωσε άλλο ένα έργο φωτισμού, τοποθετώντας προβολείς LED  πρατήριο καυσίμων Shell ΛΙΒΑΝΟΣ  Λ. Συγγρού, επιτυγχάνοντας στο μέγιστο βαθμό το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη μεγάλη μείωση της κατανάλωσης και την αισθητή αύξηση της φωτιστικής απόδοσης.

Η SLS φωτισμός ανέλαβε και ολοκλήρωσε άλλο ένα έργο φωτισμού, τοποθετώντας προβολείς LED  στον ιππικό όμιλο Κένταυρος, επιτυγχάνοντας στο μέγιστο βαθμό το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη μεγάλη μείωση της κατανάλωσης και την αισθητή αύξηση της φωτιστικής απόδοσης.

 

Η SLS ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση των φωτιστικών Led στην οροφή.

Η SLS ολοκλήρωσε με επιτυχία την τοποθέτηση των φωτιστικών Led στην οροφή.

Η SLS ολοκλήρωσε με επιτυχία τον εξωτερικό φωτισμό στην εταιρεία  Belle Meat.

Η SLS ολοκλήρωσε με επιτυχία τον φωτισμό χώρων με ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες σε γραμμή παραγωγής +60οC στις εγκαταστάσεις της ΥΑΛΟΥΡΓΙΑ ΓΙΟΥΛΑ. Φωτισμός με ιδιαίτερα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Η SLS ολοκλήρωσε με επιτυχία στο γήπεδο LAKIS CAMPEON. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης 75%

 

Η SLS συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση Light + Building στην Φρανκφούρτη από 18 – 23 Μαρτίου 2018.
Επαγγελματίες από όλο τον κόσμο αναγνώρισαν την πρωτοποριακή κατασκευή των προϊόντων της SLS και τη χρησιμότητά τους σε δύσκολες συνθήκες και απαιτητικά έργα.

Η γνωστή αλυσίδα super market Mασούτης εμπιστεύτηκε την SLS για το φωτισμό της πινακίδας 50 μέτρων του μεγαλύτερου καταστήματος Grand Μασούτης στη Θεσσαλονίκη. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έδωσε λύση στο πρόβλημα της απ'ευθείας έκθεσης των πελατών στο φως των προβολέων. Οι  προβολείς που χρησιμοποιήθηκαν είναι 2 Polaris 120w, με ειδικούς φακούς που στοχεύουν απ'ευθείας στην πινακίδα. 

Η FHL KIRIAKIDIS GROUP, από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του μάρμαρου παγκοσμίως, αφού ολοκλήρωσε τον φωτισμό με καμπάνες Polaris 120 του εργοστασίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, τοποθέτησε σε δεύτερη φάση καμπάνες του ιδίου τύπου και στο ΝΕΟ εργοστάσιο τους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το Αλουμίνιο της Ελλάδος επέλεξε φωτιστικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της SLS προκειμένου να αντικαταστήσει συμβατικά ενεργοβόρα φωτιστικά. Για την αντικατάσταση έχουν επιλεγεί φωτιστικά στεγανά υψηλής απόδοσης τόσο για τον φωτισμό αποθηκών όσο και για φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου.

H FHL KIRIAKIDIS GROUP στους εξωτερικούς χώρους των λατομείων και στις στοές, θα ξεκινήσει άμεσα να χρησιμοποιεί τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ προβολείς ΤΙΤΑΝ 400, αντικαθιστώντας έτσι τους συμβατικούς ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΟΥΣ προβολείς HQL 1.000 Watt.

Η SLS ολοκλήρωσε με επιτυχία τον φωτισμό χώρων με ιδιαίτερες απαιτήσεις στις εγκαταστάσεις της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΕ. Φωτισμός ψηλών κτιρίων με ιδιαίτερα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

O Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας επέλεξε για το φωτισμό εξωτερικών χώρων στη Λαχαναγορά Αθηνών, το Astrovox 100s το οποίο τοποθετήθηκε σε ιστούς 15 μέτρων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, φωτίζοντας περιοχή έως 18 μέτρων μπροστά.

Το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Pierce-Deree-Alba έχει εμπιστευτεί την SLS για τον φωτισμό των εγκαταστάσεων του στην Αγ.Παρασκευή Αθηνών. Γήπεδα τέννις, μπάσκετ αλλά και άλλα σημεία που απαιτούν φωτισμό υψηλής απόδοσης και αντοχής έχουν φωτιστεί με τα προϊόντα μας.

Η SLS ολοκλήρωσε τον φωτισμό του χώρου παραγωγής της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου στο Κιλκίς με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας έχουν επιλεγεί τα κατάλληλα φωτιστικά για κάθε επιμέρους σημείο του χώρου παραγωγής.

Η εταιρεία Foodrinko SA, άλλαξε το φωτισμό των αποθηκών της στο Κρυονέρι, με Polaris και Helios High Bays με εντυπωσιακά αποτελέσματα και 70% εξοικονόμηση ενέργειας

Στην βιομηχανία ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ, χρησιμοποιήθηκαν τα φωτιστικά VERSUS 60S, με ΕΙΔΙΚΟΥΣ φακούς σιλικόνης διασποράς 105 μοιρών,  με απόχρωση φωτισμού 5.000 Kelvin ΦΩΣ ΗΜΕΡΑΣ και εγγύηση 5 ετών.  Το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν εντυπωσιακό!

 

Η εταιρεία Medfrigo, επέλεξε για τον καινούριο χώρο της, φωτιστικά HELIOS 60s, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα φωτισμού και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας μόλις 3,6KW/ώρα για 60 φωτιστικά!

Η εταιρία ΨΥΓΕΙΑ ΑΛΑΣΚΑ έχει ξεκινήσει την σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών υφιστάμενων φωτιστικών των εγκαταστάσεων της με προϊόντα της SLS τόσο μέσα στους ψυκτικούς της θαλάμους όσο και στον χώρο φορτοεκφόρτωσης των εμπορευμάτων της. Δόθηκε οριστική λύση στο πρόβλημα των άλλων προβολέων που καίγονταν, αφού οι Versus 60 αντέχουν σε θερμοκρασίες -30°C και έχουν 5 χρόνια εγγύηση.

Η J.PELEKIS με εξειδίκευση στην αποθήκευση και μεταφορά ψυχρού φορτίου έχει τοποθετήσει φωτιστικά της SLS τόσο μέσα στα ψυγεία της όσο και στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων της.

Η εταιρία ΨΥΓΕΙΑ ΑΛΠΕΙΣ  ξεκίνησε τη σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών υφιστάμενων φωτιστικών των εγκαταστάσεων της με προϊόντα της SLS. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό με μόλις 60 Watt κατανάλωση για κάθε φωτιστικό. 

Στα ψυγεία των εγκαταστάσεων αλλά και στον περιμετρικό φωτισμό της ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ έχει ξεκινήσει η σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών υφιστάμενων φωτιστικών με φωτιστικά της SLS. Τα φωτιστικά μας έχουν εντυπωσιάσει αφ'ενός με την αντοχή και αφ'ετέρου με την απόδοση τους τόσο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους όσο και στον εξωτερικό φωτισμό.

Η SLS έχει φωτίσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα τις εγκαταστάσεις της ΕΞΠΡΕΣ ΕΛΛΑΣ στην Μάνδρα Αττικής. Έχει υλοποιηθεί ο φωτισμός στις ράμπες φορτοεκφόρτωσης, ο φωτισμός της αλάνας μπροστά από τις αποθήκες και φυσικά ο εσωτερικός φωτισμός των αποθηκών.

Η εταιρία  Αττική Κίνηση Logistics Α.Ε. έχει εμπιστευτεί την SLS για τον περιμετρικό φωτισμό των εγκαταστάσεων της τόσο στον Ασπρόπυργο όσο και στα Οινόφυτα, καθώς και τον φωτισμό των νευραλγικών σημείων στις ράμπες παραλαβής και φόρτωσης εμπορευμάτων.

Το κατάστημα Perfetto άλλαξε το φωτισμό της βιτρίνας του με προβολείς Versus 100, με ασύμμετρους φακούς. Με τον τρόπο αυτό το Perfetto αποτελεί φωτεινό σημείο αναφοράς για τους περαστικούς.

Η SLS ολοκλήρωσε την αντικατάσταση συμβατικών προβολεων με Polaris 120W, στο δημοτικό γήπεδο 11 x 11 της Παιανίας. Οι προβολείς τοποθετήθηκαν σε πυλώνες 25 μέτρων και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με ομοιόμορφο φωτισμό ακόμα και στο κέντρο του γηπέδου. 

Η SLS ολοκλήρωσε την αντικατάσταση συμβατικών προβολεων με Polaris 120W, στο δημοτικό γήπεδο 11 x 11 του Αγίου Στεφάνου, Αττικής. Οι προβολείς τοποθετήθηκαν σε πυλώνες 25 μέτρων με εντυπωσιακό ομοιόμορφο φωτισμό. 

Η SLS ολοκλήρωσε με επιτυχία την αντικατάσταση των συμβατικών προβολέων 400W με Polaris 120W, στο γήπεδο Nuevo Campo 11 x 11 στη Λευκωσία- Κύπρος. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης 75%.

Η SLS ολοκλήρωσε με επιτυχία την αντικατάσταση των συμβατικών προβολέων 400W με Polaris 120W, στο γήπεδο Arena Soccer Club 11 x 11 στο Μαρούσι. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης 75%.

Η SLS αντικατάτέστησε τους συμβατικούς προβολείς 400W με Polaris 120W, στο γήπεδο Πατήσια mini football 5 x 5. Με τη μεγάλη συνολική μείωση της κατανάλωσης κατά 80%, η εταιρεία κατάφερε να λύσει το πρόβλημα υπερφόρτωσης  στην παροχή ρεύματος και τον ηλεκτρολογικό πίνακα. 

Η SLS αντικατάτέστησε τους συμβατικούς προβολείς 400W με Polaris 120W High Bay, στο γήπεδο Arena Soccer Club 5 x 5 στο Μαρούσι. Eκτός από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα φωτισμού και τη μεγάλη μείωση της κατανάλωσης 75%, λύθηκε και το πρόβλημα της όχλησης στις πολυκατοικίες με τη φωτορύπανση των συμβατικών προβολέων. Τώρα, όλο το φως πηγαίνει μόνο μέσα στο γήπεδο, έχοντας πολλαπλά οφέλη. 

Η SLS με επιτυχία ολοκλήρωσε το φωτισμό γηπέδου τέννις στο Μαρούσι. Χρησιμοποιήθηκαν προβολείς Polaris 120S και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με μ.ο. 520 lux, με πολύ καθαρό φως, χωρίς να "τυφλώνει" καθόλου τους παίκτες. Η συνολική κατανάλωση είναι  μόλις 1,9 KW